Kategorier
Nyheter

Artikel i NWT om BRF Furuhill

Strax före jul var det dags för inflyttning i vårt nya bostadsområde Furuhill i Norra Stockfallet, strax utanför Karlstad. Anton Sundell och hans sambo Frida är två av de nya bostadsinnehavarna.

– Vi är väldigt nöjda med lägenheten och har själva fått välja bland annat golv, färg på köket och vitvarorna och även entrédörren, berättar Anton Sundell i en artikel i Nya Wermlands-Tidningen.

Han och sambon skrev på köpekontraktet förra sommaren.

– Då hade vi stått på kölistan eftersom alla lägenheter hade sålts. Turligt nog för oss var det någon som hoppade av och då fick vi chansen att köpa.

Mitt i det nya området finns det både en lekpark, ett utegym och en pool som alla boende har tillgång till. Anton Sundell ser fram emot sol och värme för att kunna använda den.

– Poolen var en av orsakerna till att vi bestämde oss för att flytta hit. Det blir en tillgång precis som vår uteplats som har sol från lunch och fram till kvällen.

Läs hela artikeln i Nya Wermlands-Tidningen här.

BRF Furuhill i Norra Stockfallet består av totalt 32 bostadsrätter som utgörs av tvåor, treor och fyror. Husen är ritade av arkitektbyrån Krook & Tjäder och tack vare kostnadseffektiv och välbeprövad byggteknik hålls priserna nere samtidigt som bostäderna håller hög standard.