Om oss

Hur kan man skapa ett bostadskoncept som öppnar upp marknaden för fler? Det var utgångspunkten som förde oss samman. En av Sveriges mest välrenommerade arkitektbyråer, en erfaren bostadsutvecklare och en knivskarp byggledare – tillsammans var vi övertygade om att det måste gå att bygga prisvärda bostäder optimerade för framtidens boendebehov och som öppnar upp bostadsmarknaden. 

Nyckeln blev en effektiv byggprocess med standardiserade och välritade huskroppar med hög standard – placerade i en grön omgivning och maximerade för social gemenskap.

Så föddes våra unika fyrbohus. Vackra och smala huskroppar som flödar i ljus, ritade av några av Sveriges bästa arkitekter. Anpassade till det moderna livet och med hög standard i varje detalj. Energieffektiva och Svanenmärkta. Placerade i närhet till naturen och formerade i småskaliga områden som skapar både gemenskap och avskildhet.

Och bäst av allt. Med genomtänkt arkitektur och en systematisk och väl beprövad byggteknik, kan bostäderna inte bara byggas snabbt. De kan dessutom byggas så kostnadseffektivt att fler får råd att bo i dem.